Om Katharina

Leder, kommunikatør, forandringsfacilitator og sparringspartner

Katharina Theill Kofoed

Med mig får I en skarp sparringspartner som er fokuseret på hvilke faktorer der skal sættes i spil for at drive en forandring i jeres organisation.

Jeg kommer som mangeårig intern og ekstern konsulent og stærk ledererfaring fra store internationale virksomheder. I over 15 år har jeg fokuseret på at skabe værdi i spændingsfeltet mellem ambitiøse mål fra en strategi og den nuværende organisation som skal til at arbejde på nye måder for at kunne indfri målene.

Jeg er god til at få strategien i powerpoints til at blive til virkelighed. Til at forstå hvordan en organisation skal mobiliseres og engageres for at kunne drive implementeringen af strategien.Lad os arbejde sammen

Jeg arbejder i spændingsfeltet mellem stor forretningsforståelse, dyb indsigt i hvordan man drive forandringer og stor empati for de mennesker som arbejder i jeres virksomhed. Netop de elementer er afgørende for de forandringer jeg har skabt med de virksomheder jeg arbejder med.

Katharina Theill Kofoed

Forfatter og podcastvært

podcastBilledeBlog

Podcast

Ministry of Change podcast udforsker alle aspekter af forandringsledelse og strategiimplementering. Podcasten er en dialog-podcast hvor Katharina interviewer spændende mennesker om deres personlige erfaringer.


Lyt med her

Design uden navn-24

Bog – på vej

Bog – på vej
Bogen fokuserer på strategiimplementering og dets hindringer for fremdrift, engagement og resultater. Den giver indsigt i, hvordan man arbejder med strategi og organisation for succes.


Bliv den første

Katharina Theill Kofoed

Er du klar til at tage din forretning til det næste niveau?


Kontakt mig nu